ATLAS Arganolie de oplossing tegen huidaandoeningen

Door atlasadmin op 12 januari 2017 in Geen categorie.

”Word jij ook zo gek van een droge huid? Of  rode vlekken die maar niet weg willen gaan, die ontiegelijke jeuk! Help hoe kom ik ervan af? Wij hebben weer wat handige weetjes en tips bij elkaar op een rijtje gezet. Misschien zit er nog een handige tip bij. Waarom is arganolie de natuurlijke oplossing? Hoog tijd om lekker te lezen. HAVE FUN….”

ARGANOLIE DÉ NATUURLIJKE OPLOSSING

Wij krijgen vaak klanten met een huidaandoening, waarbij acne, psoriasis en eczeem het meeste voorkomt. Vervelend? Zeker, maar hoe kom je ervan af?  Helaas kampt maar liefst ruim twee miljoen Nederlanders met een huidaandoening.  Schokkend dat het aantal zo hoog is in Nederland. Helaas wijst onderzoek uit dat meer dan de helft van deze patiënten last heeft van jeuk. Iets wat op langer termijn veel problemen met zich mee kan brengen. Ook op sociaal gebied! Jammer genoeg word hier nog té weinig aandacht aan besteed.

Een vervelend probleem met maar weinig werkende oplossingen op langer termijn. Iedere aandoening heeft zo zijn eigen kenmerken, maar ook behandelmethode. Iedere huid is anders dus bij iedereen zal het traject anders verlopen. Onze pure arganolie werkt goed bij onze vasten klanten! Het helpt verlichtend, de jeuk neemt af, rode plekken worden bij dagelijks gebruik minder en bij de meeste keert het niet meer terug, daarom willen wij hier meer aandacht aan besteden.

Eczeem_2_BBSPA

Bekende huidaandoeningen: Acne, Chronische polymorfe lichtdermatose, Eczeem, Epidermolysis Bullosa, Hidradenitis Suppurativa, Lichen Plans, Lichen Sclerosus, Psoriasis, Rosacea, Ulcus Cruris, Vitiligo.

DE OPLOSSING? PURE ARGANOLIE!

De combinatie van de unieke samenstelling van pure arganolie van Atlas Argan Company helpt met succes om de ontstekingssymptomen van deze huidaandoeningen te verlichten en in sommige gevallen te genezen!
Onze 100% pure (cosmetische)arganolie persen wij geheel volgens ons eigen methode. We zijn vooralsnog de enige producent buiten Marokko. En daar zijn we mega trots op. Door de olie zelf te persen, kunnen wij de hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd waarborgen.

Arganolie word ook niet voor niets een wonderolie genoemd. De reden hiervoor zijn de talloze gezonde ingrediënten. De olie zit vol met essentiële onverzadigde vetzuren, Vitamine E, Ferulinezuur, Squaleen, Carotenoïde componenten, Prostaglandinen en nog veel meer anti-oxidanten. Om te beginnen moet men weten dat je de cosmetische variant van de olie moet gebruiken voor de huid. Arganolie is er in twee varianten namelijk: de cosmetische en de culinaire. Breng telkens maar één of twee druppels van de olie op de huid/plekjes aan. Laat dit enkele seconde goed in trekken. Spoel het niet af! De huid zal super zacht aanvoelen.

EUCERIN-SC-dry-skin-rough-and-cracked-body-skin-05

Vitamine E is een goede voedingsstof die zorg voor een dosis vitamine die vooral een gevoelige huid nodig heeft omdat dit vaak uit balans is. Ook verkleint het de kans op huidveroudering het stimuleert de vernieuwing van huidcellen.
Door de aanwezigheid van sterolen houdt de celmembranen van de huidcellen gezond en vermindert ontstekingen. Ook de stofwisseling van de huid worden verbeterd. Ferulinezuur beschermt de huid tegen schadelijke effecten van buitenaf.

De producten worden op een natuurlijke wijze gemaakt in de winkel in Leiden. Zij beschikken over eigen machines die speciaal zijn ontworpen om deze olie te kunnen persen en filteren. Alle producten zijn biologisch en dus niet getest op dieren. Alles is dagelijks te gebruiken. TIP Dit geld eigenlijk voor alle producten die je dagelijks gebruikt breng alles aan op een schone huid. Dit voorkomt verergering van het probleem. Zo kan het product ook het beste zijn werk doen.

Nog een handige tip! Alleen de olie gaat niet helpen. Het probleem ligt ‘m vaak ook in de producten die je dagelijks gebruikt eentje waar je misschien niet snel bij na zult denken, maar je doucheproduct! Mensen met een bepaalde huidaandoening hebben vaak last van een gevoelige tot overgevoelige huid. De huid is vaak beschadigd en uit balans. Je huid bevat een natuurlijke vetlaag, vaak is deze beschadigd. Best lastig, want wat kan je daar nou het beste tegen doen?

In de meeste doucheproducten zit een bepaalde stof, namelijk Sodium Lauryl (Laureth) Sulfaat (SLS). Het belangrijkste schuimend middel wat je terug vind  in shampoos, badgels, autowasmiddelen, afwasmiddel, stukken zeep, wasmiddel, etc. Inderdaad je leest het goed ook in wasmiddelen! Daar wassen we onze huid mee zonder dat we het doorhebben. BAHH! Dit verergerd vele huidirritaties en dat moeten we net niet hebben. Misschien handig om toch nadenken om over te stappen op natuurlijke producten. Soms kost het een paar euro meer, maar het is wel beter voor je huid. Want natuurlijke producten bevatten geen SLS. Ooit gehoord van pure olijfzeep? Een product wat super fijn en zacht is voor de huid!

 

happy_healthy_skin.jpg

Genoeg gelezen, tijd om lekker te smeren! Wij hopen dat we na het schrijven van deze blogpost toch weer wat mensen kunnen helpen. Heb je nou een brandende vraag of heb je een gouden tip die we moéten weten? Laat dan gerust een reactie achter.

 

© 2017 - 2022 SOFTnaturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel