Wat is Aleppo Zeep?
Aleppo Zeep gaat meer dan duizend jaar terug en vindt zijn oorsprong in Aleppo, De zeep is volledig natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De enige ingrediënten van Aleppo Zeep zijn biologische olijfolie en biologische laurierbesolie in verschillende verhoudingen. 
 
Onze Aleppo Zeep bevat 10% biologische laurierbesolie. De rest is biologische olijfolie. Aleppo Zeep is een 100% natuurlijke zeep en is te gebruiken voor de dagelijkse reinig van je gezicht en lichaam. 
 
Waar komt Aleppo Zeep vandaan?

Aleppo Zeep heeft zijn naam te danken aan de stad waar de zeep werd geboren; Aleppo in Syrië. Aleppo was duizenden jaren geleden één van de belangrijkste handelsgoederen van de stad. Het recept en de vervaardigingsmethode van Aleppo Zeep is al die jaren hetzelfde gebleven en de zeep wordt vandaag de dag nog steeds op traditionele wijze gemaakt. 
 
Waarom Aleppo Zeep gebruiken? 

Aleppo Zeep is zo’n milde, hydraterende en natuurlijke zeep dat je de zeep voor volwassenen, maar ook voor kleine kinderen, baby’s en zelfs huisdieren kan gebruiken. Aleppo Zeep verfrist de huid, maar droogt de huid niet uit. De natuurlijke zeep is heel populair, omdat het een krachtige antibacteriële en tegelijkertijd regenererende werking heeft. Aleppo Zeep zuivert je huid en maakt je huid zacht.Gebruik de zeep ook als je last hebt van overmatige talgproductie en andere onzuiverheden, maar ook andere huidaandoeningen. 
 

Aleppo Zeep voor je huid? 

Aleppo zeep is een natuurlijke zeep die niet alleen heerlijk is voor je huid, maar ook wonderen doet voor huidirritaties en huidaandoeningen waar je misschien last van hebt. Heb je last van eczeem? Heb je last van acne? Heb je last van psoriasis? Heb je last van puistjes? Gebruik Aleppo Zeep dan dagelijks voor je gezicht en je lichaam. Aleppo zeep zuivert en herstelt de huid en verlicht de klachten die je ondervindt. Aleppo Zeep voor je haar? Aleppo Zeep kun je gebruiken als shampoo om je haar mee te wassen. Veel commerciële shampoos bevatten kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen die je haar droog en dof maken. Aleppo Zeep is 100% natuurlijk en heerlijk om je haar mee te wassen. In het begin zal het wennen zijn. Je haar zal wat stijf aanvoelen. Dit komt omdat je haar moet wennen aan de natuurlijke shampoo. Geef Aleppo zeep een paar weken de kans en je zult het verschil merken. Heb je last van roos, een jeukende hoofdhuid of haarverlies, gebruik de zeep dan als shampoo en je zult zien dat je hoofdhuidirritaties binnen korte tijd een heel stuk minder worden.   Wat zijn de voordelen van Aleppo Zeep?  Het gebruik van Aleppo zeep heeft veel voordelen. De zeep is 100% natuurlijk en bevat alleen olijfolie en laurierbesolie. Aleppo Zeep zorgt ervoor dat je wonden sneller helen. Aleppo Zeep vermindert huidirritaties en huidaandoeningen.  Aleppo Zeep kun je voor verschillende doeleinden gebruiken; voor je lichaam, je gezicht, je haar, je tanden, je kleren en zelfs je huisdieren. 
 
Helpt Aleppo Zeep tegen eczeem?  Ja gebruik dan dagelijks Aleppo Zeep zodat de klachten verlichten. Het vermindert jeuk en de schilfers die gepaard gaan met eczeem. De olijfolie in Aleppo Zeep zuivert de huid, terwijl de laurierbesolie in Aleppo Zeep de huid voedt en herstelt. Helpt Aleppo Zeep tegen puistjes? Heb je last van puistjes? Gebruik dan dagelijks Aleppo Zeep. Aleppo Zeep heeft een antibacteriële werking, ontsmet de huid en neutraliseert toxines. Aleppo zeep is een natuurlijke oplossing tegen puistjes. Aleppo Zeep heeft een krachtige antibacteriële en regenererende werking. Heb je last van overmatige talgproductie, gebruik Aleppo Zeep dan regelmatig. Aleppo zeep ontsmet de huid en ontdoet de huid van de bacteriën. De olijfolie in Aleppo zeep zuivert de huid, terwijl de laurierbesolie in Aleppo zeep de huid voedt, herstelt en veerkracht geeft. Welke kleur heeft Aleppo Zeep? Aleppo Zeep heeft aan de buitenkant een goudbruine kleur en is van binnen mooi groen. De bruine kleur ontstaat tijdens het drogen van de Aleppo Zeep

© 2017 - 2022 SOFTnaturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel