SOFTnaturals is ontstaan doordat wij zelf de hang naar eerlijkheid hebben. Eerlijke duurzame verzorging en minder milieu belastend, We hebben behoefte om ons steentje bij te dragen. Daar horen chemische verzorgingsproducten niet bij. En jij voel jij die behoefte ook? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Al jaren volgen wij deze industrie en wat ze erin stoppen het wordt steeds gekker. De huid is een orgaan de grootste die we hebben, de huid absorbeert, daar wil je toch niet de hele chemische industrie op smeren? Dan hebben we het nog niet eens over alle loze beloftes op de verpakkingen.

Wij willen jou een eerlijk product bieden plantaardig en milieu aardig. Al onze producten worden met de hand gemaakt en zijn te koop op diverse verkooppunten in het land, maar het grootste assortiment vind je gewoon hier  bestel dus gemakkelijk en binnen een mum van tijd in jouw badkamer. Gewoon om je te laten genieten van pure ontspanning en wellness in haar puurste vorm. 

Onze ambitie

Dat is simpel wij willen heel Nederland overtuigen van het feit dat natuurcosmetica de toekomst heeft. Onze droom is dit besef te doen groeien, en zo heel Nederland kennis te laten maken met de prachtige duurzame  producten die de natuur ons kan geven zoals ook te vinden is in het assortiment van SOFTnaturals.

   

DIERPROEFVRIJ

Het testen op dieren door bedrijven die cosmetische producten ontwikkelen is een lelijke business. Wereldwijd worden  er op miljoenen onschuldige dieren getest zoals konijnen, muizen en cavia’s. Deze dieren lijden onder de test procedures. De tests worden uitgevoerd om uit te vinden of er ingrediënten of het product zelf schadelijk zijn voor mensen. Dankzij de inzet van dieren rechten activisten van over de hele wereld zijn deze operaties nu verboden
in landen zoals Israël, Noorwegen, India en heel de Europese Unie.
Omdat wij vinden dat alle dieren vrolijk in de natuur horen te wandelen zijn al onze cosmetische producten dierproefvrij.  

Veganistisch 
Al onze producten zijn vegan! Maar wat houdt dit nou eigenlijk in? Vegan houd in dat er geen dierlijke producten verwerkt worden in onze cosmetica. Bij dierlijke producten moet je denken aan alles wat op, in of uit een dier komt. Zoals melk, bijenwas, honing etc. 

Plastic

Heel veel van onze producten worden plasticvrij verzonden, We zijn hier nog druk mee, want voor een klein aantal van onze producten hebben wij nog niet de oplossing gevonden. maar de zepen, shampoobars en  accessoires  worden inmiddels al plasticvrij verzonden. 

Palm olie

Al onze producten zijn palmolie vrij. Weer een mooie stap die wij gezet hebben. 

Dus kies jij ook voor een bewuster en duurzamer leven?, Ben jij ook geen fan van chemische parfumstoffen, conserveringsmiddelen, emulgatoren en parabenen? En kies je bovendien ook liever dierproefvrij? Bekijk dan het (h)eerlijke assortiment.

Doeltreffende crèmes, therapeutische oliën, geuren en grondstoffen rechtstreeks uit de natuur van alleen de beste kwaliteit. Producten met voedende eigenschappen precies zoals de natuur bedoelt heeft.  

Bedankt dat jij met ons mee doet!

Liefs Sandra

 

© 2017 - 2022 SOFTnaturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel