Ontstaan SOFTnaturals

Petra Timmerman

Tijdens de 2e lockdown van de Coronacrisis, toen mijn permanente make-up praktijk 12 weken gedwongen gesloten was besloot ik om een webshop te bouwen waarin ik 100% natuurlijke verzorgingsproducten verkoop en pedicureproducten tegen o.a. kalknagels. 

Omdat ik zelf een gevoelige huid heb en snel last heb van jeuk door de stoffen in flessenzeep en shampoo was ik al een tijd op zoek naar een alternatief. Dat heb ik gevonden in de merken die ik verkoop in mijn webshop. Ik gebruik de producten van Azur, Helemaalshea en Aromaesti iedere dag en de jeuk is weg, mijn haar ziet er heel goed uit dus ik geloof in de producten en daarom kan ik ze ook verkopen. 

 

Mooie, handgemaakte producten

AZUR

Azur maakt op ambachtelijke wijze kwalitatief hoogwaardige producten die 100% natuurlijk zijn. De producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten, ze worden niet in plastic verpakt en bevatten geen palmolie. 

De kleuren komen van planten of klei, geuren van essentiële oliën.

De grondstoffen in alle Azur-producten, zoals olijfolie, cacaoboter of zoete amandelolie zijn hoogwaardig en worden met veel zorg  ge-selecteerd. Hierdoor ontstaat een positief effect op de huid en een fijne beleving van geur en zachtheid.

Onze verpakkingen zijn van 100% gerecycled papier.

 

Aromaesti shampoobars
From Greece with Love

Aromaesti

Onze shampoobars van het merk Aromaesti worden in Griekenland met de hand geproduceerd en zijn net als onze andere zepen 100% natuurlijk, palmolievrij, diervriendelijk en stuk voor stuk pareltjes voor je haar. We hebben een shampoobar voor ieder haartype. Of je nu gekleurd haar hebt, slap haar, vet haar, droog haar of krullen. Voor ieder wat wils
De kleuren komen van planten of klei, geuren van essentiële oliën.

HelemaalShea solid conditioner alle haartypes SOFTnaturals
Made in Holland

Helemaal Shea

De natuurlijke zepen van Helemaal Shea worden handgemaakt volgens de cold process methode. Deze manier van zeepmaken houdt in dat je plantaardige oliën (wij gebruiken geen palmolie!) en boters mengt met loog. Loog is een mengsel van water met NaOH (natrium hydroxide of sodium hydroxide). De oliën, boters en de loog gaan het verzepings proces aan. Van de loog blijft na het verzepings proces en de droogperiode van de zeep niets meer over (en staat daarom ook niet op de ingrediëntenlijst). En door het verzepings proces ontstaat natuurlijke glycerine. Dit zit van nature in elk stuk cold process zeep, wij voegen het dus niet als los ingrediënt toe.

Het eindresultaat: een mooi stuk zeep, een fantastisch reiniging product!

HelemaalShea solid conditioner alle haartypes SOFTnaturals
Winkelwagen
Scroll naar top