Gratis verzending vanaf 40 euro! Ophalen in Hoofddorp mogelijk.

Contactinformatie

SOFTnaturals is onderdeel van Permanent Beauty Hoofddorp

info@softnaturals.nl

+31 6 28120558 

KvK: 70798591
BTW: NL001603949B72

Over het ontstaan van SOFTnaturals

Petra Timmerman

Tijdens de 2e lockdown van de Coronacrisis, toen mijn permanente make-up praktijk 12 weken gedwongen gesloten was besloot ik om een webshop te bouwen waarin ik 100% natuurlijke verzorgingsproducten verkoop en pedicureproducten tegen o.a. kalknagels. 

Omdat ik zelf een gevoelige huid heb en snel last heb van jeuk door de stoffen in flessenzeep en shampoo was ik al een tijd op zoek naar een alternatief. Dat heb ik gevonden in de merken die ik verkoop in mijn webshop. Ik gebruik de producten van Azur, Helemaalshea en Aromaesti iedere dag en de jeuk is weg, mijn haar ziet er heel goed uit dus ik geloof in de producten en daarom kan ik ze ook verkopen. 

 

Petra Timmerman, Eigenaar van SOFTnatruals
Over het ontstaan van SOFTnatruals

Petra Timmerman

Mijn naam is Petra Timmerman, na jaren als secretaresse en managementassistent te hebben gewerkt, ben ik op 10 augustus 2019 (opnieuw) gestart met permanente make-up, pedicure en lashlifting in mijn praktijk (Permanent Beauty) in Hoofddorp. Het 1-op-1 contact met klanten is wat ik op kantoor heb gemist. Ik verheug me erop u in mijn salon te ontmoeten!

Tijdens de 2e lockdown van de Coronacrisis, toen mijn praktijk 12 weken gedwongen gesloten was besloot ik om een webshop te bouwen waarin ik 100% natuurlijke verzorgingsproducten verkoop en pedicureproducten tegen o.a. kalknagels. Omdat ik zelf een gevoelige huid heb en snel last heb van jeuk door de stoffen in flessenzeep en shampoo was ik al een tijd op zoek naar een alternatief. Dat heb ik gevonden in de merken die ik verkoop in mijn webshop. Azur, Helemaalshea en Aromaesti. Ik gebruik ze iedere dag en de jeuk is weg, mijn haar ziet er heel goed uit dus ik geloof in de producten en daarom kan ik ze ook verkopen. 

 Mijn achtergrond

Ruim 20 jaar geleden is het dat ik met Permanente Make-up in aanraking kwam. Ik heb een litteken in mijn wenkbrauw en had teveel geëpileerd, waardoor ik nog maar heel dunne wenkbrauwen had. Permanente make-up was in opmars dus besloot ik het te doen. Omdat ik mij niet iedere dag uitgebreid opmaak maar er wel goed uit wil zien, is het voor mij ideaal. De permanente make-up is nooit meer weg gegaan. Ik ga trouw iedere 1,5 a 2 jaar terug om mijn permanente make-up (PMU) bij te laten werken. Ik heb zelf microblading (wenkbrauwen) en een designer eyeliner boven. Dit is een dikke eyeliner van 2 a 3 mm. Deze goede ervaring was ook de aanzet om zelf een opleiding te gaan volgen en in mijn praktijk in Maasland behandelingen te gaan doen. 

Omdat ik kinderen kreeg ben ik gestopt met mijn praktijk maar…… het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nu, na jaren als directie-secretaresse te hebben gewerkt is het moment gekomen dat ik mijn vak weer ga oppakken. Ik ben nu bezig mijn kennis en vaardigheden op te frissen. 

Ik ben getraind door enkele van de beste PMU-masters in Nederland en geniet ervan om mijn klanten (weer) mooie wenkbrauwen, eyeliner of lippen te kunnen geven. Mijn klantenkring bestaat uit mensen die het puur voor het gemak doen of voor mensen die moeite hebben hun make-up zelf te doen. Ook krijg ik veel dames die met het verstrijken van de jaren hun wenkbrauwhaartjes verliezen en daar problemen mee hebben. Dan ik Permanente make-up een goede oplossing om toch weer wenkbrauwen te creëren. 

Petra Timmerman, Eigenaar van SOFTnatruals
Verwen jezelf of geef het als cadeau!
Ook heel leuk om weg te geven!

Op zoek naar een bijzonder cadeautje?

Zeg nou eerlijk, dit wil je toch krijgen? Het ziet er niet alleen fraai uit, het is weer eens iets anders, betaalbaar, milieu- en (hoofd)huidvriendelijk, heerlijk geurend en een lust voor het oog.