Verzending

Indien u voor 15:00 uur besteld wordt het nog dezelfde werkdag verzonden.

Voor het verzenden van pakketjes maken we gebruik van DHL. Dit doen we ook om de verzendkosten voor u zo laag mogelijk te houden.

 Zodra de bestelling verstuurd is ontvangt u een e-mail, afhankelijk van de verzendmethode staat hier een Track & Trace-code in waarmee u de bestelling kunt volgen.

Bij een bestelling van cadeaubon(nen) rekenen wij geen verzendkosten. Voor de andere producten rekenen wij de gangbare (brievenbus-) pakketkosten van bovengenoemde bedrijven.

Indien u heeft gekozen voor het afhalen van een product in Hoofddorp dan nemen wij zo snel als mogelijk (binnen 24 uur) even contact met u op om de afhandeling zo snel en zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst en geschiedt op eigen kosten. Alleen producten in de originele onuitgepakte staat kunnen we terugnemen. Voordat u bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail van u met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang u het bestelbedrag binnen 7 dagen op de rekening.

Winkelwagen
Scroll naar top